Online kasino se skutečnými penězi

  1. Automaty Gypsy Moon Zdarma: Nedoporučoval bych to dlouhodobě, protože jeden měsíc je příliš krátký čas na vytvoření skvělé hry, ale je dobré, když se naučíte přinutit se vyvíjet a dokončovat jednoduché hry
  2. Automaty Tropical Wilds Zdarma - Zajímavé je, že hráč může také vyhrát 10% hodnoty jackpotu, pokud získá čtyři esa různých obleků
  3. Apollo Casino Bonus Codes 25 Euro: Každý týden je k dispozici Vkladový bonus, bezplatná otočení nebo jiné pobídky

Seznam nejlepších kasinových bonusů 2023

Automaty Liberty Bells Online Jak Vyhrát
Jako VIP hráč si zasloužíte zvláštní zacházení
Automaty Dragon King Online Jak Vyhrát
Tato stránka nemá největší výběr pokojů bingo
Na světě jsou miliardy lidí připojených k internetu a používají je jako zábavní kanál

Poker žetony barvy hodnoty

Pragmatic Play Casino No Deposit Bonus Czech
Pokud skončí v sekci bonusové hry, aktivuje se tato Bonusová hra
Automaty Testament Online Jak Vyhrát
Hráči mohou hrát na této sociální herní stránce zcela zdarma, což znamená, že není třeba provádět vklad
Last Minute Zájezdy Rakousko

ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA

Špenátová polévka je chutná a velmi rychlá na přípravu. Pokud máte rádi špenát a nemáte moc času, určitě tuto polévku vyzkoušejte.

CO BUDETE POTŘEBOVAT?

  • 1 větší cibule
  • 4 lžíce oleje
  • 200 g slaniny
  • 3 lžíce hladké mouky
  • 2 l vody
  • 400 g mraženého sekaného špenátu
  • 1 hrst kukuřice
  • 1 vejce
  • 4 lžíce smetany
  • sůl a pepř
  • 2 stroužky česneku

Na servírování:

  • plátek nivy
  • opečený chléb, rohlík nebo polévková zavářka

POSTUP

  1. Cibuli nakrájejte na jemno, slaninu na kostičky a v hrnci na oleji společně osmažte.
  2. Až vám cibule začne zlátnout přisypte mouku, promíchejte a zalijte vodou. Přiveďte k varu.
  3. Vložte do polévky zmražený špenát a vařte 15 minut.
  4. Po 15 minutách přidejte do polévky kukuřici. Pokud použijete mraženou nechte jí provařit. Kukuřici z plechovky vařit nemusíte.
  5. Vajíčko rozšlehejte v hrnku a vlijte ho do polévky.
  6. Polévku osolte, opepřete podle chuti, prolisujte česnek a přidejte smetanu.

DOPORUČENÍ

Při servírování nastrouhejte na dno talíře nivu, poté zalijte polévkou a vsypte opečený chléb, rohlík nebo zavářku.

DOBROU CHUŤ